A hónap felfedezettje: gerániumos testápoló habkrém a Fabulaszappantól

/ EN: This product is from a family-run business in my country and however it can be ordered online that brand is not available in the stores for abroad yet and i don't feel there is a point to write about in english for now./

Ahogyan azt már megszokhattátok, a 'havi felfedezett' sorozatban a hónap kimagasló termékét mutatom be nektek.  A mai bejegyzésben a Fabulaszappantól mutatok be egy testápoló terméket, méghozzá a shea vajjal és mandulaolajjal dúsított gerániumos testápoló habjukat! :)

Shea vajjal és mandulaolajjal dúsított gerániumos testápoló habkrém



A márkáról:

Fabulaszappan első pillanattól kezdve szimpatikus volt számomra - aranyos és szeretnivaló arculat és logó - utóbbi változatosan bukkant fel termékek csomagolásban - tiszta és értékes összetevőkből álló termékek okos és praktikus csomagolással.
Tetszett a weboldaon látott munkásságuk is, pl. a 'maci mama szinezője' jó kis elfoglaltság lehet kis-és nagy gyerekeknek. :))
Szerintem ezek az apróságok tesznek valóban szerethetővé és megkapóvá egy márkát.  A lényeg persze a termékkínlat marad, de első benyomás jó. 

Termékleírás
"Tejfürdőnk alapja és lelke a vitaminokban és ásványi anyagokban igen gazdag teljes tejpor,
mely ápolja, hidratálja a bőrt, s nedvességmegkötő hatásának köszönhetően visszaadja annak rugalmasságát is. Ezt a tejfürdőt tiszta, természetes geránium illóolajjal illatosítottuk, lágy, nőies illatával különleges kényeztetést nyújt."


Tapasztalatok
Előre le kell szögeztem, hogy imádom a hab állagú arc-és testápolókat. Ennek az állagnak köszönhetően a termékek sokkal könnyebben eldolgozhatóak és hatékonyabban valamint hamarabb is szívódnak be, ami rohanó világunkban elég fontos szempont.

Úgy gondoltam tehát, hogy ezzel nem lőhetek mellé. Azonban már az első haszálatnál éreztem, hogy ez a testápoló szenzációs!
Képzeljetek egy tejfehér tömör, nehezebb hab állagú terméket. Amint elkezded beledolgozni a bőrödbe, érzed, mennyire dús és úgyond telített a tápláló olajokkal - leginkább a mandulaolaj illatát érezni ki belőle - viszont a hab állaga miatt könnyen és gyorsan tudod eldolgozni. Az olajok táplálása és  hab könnyen kezelhetősége! Tökéletes páros!

Fürdés után szoktam felkenni kb. egy diónyi mennyiséget amely az egész testfelületemre elég.
Ez a hab valójában több termékeket rejt magában, eldolgozáskor érezhető a térfogatnövekedés. Szenzációsan felpuhítja a legszárazabb területeket is mint pl. a könyék vagy térd területe, de borotválkozás után is nyugodtan használhatjuk, ugyanis semmilyen irritációt nem okozott s mesésen hidratálta a bőröm.

Egy dolog tartott vissza az elején, de ez inkább személyes dolog s nem a termék hibája - számomra a levedula és a geránium az  a két illat, amit egyáltalán nem szeretek s próbálok elkerülni.
Viszont azt kell mondjam, ebbe a termékben megoldották, hogy ne legyen túl domináns az illat és még számomra is kellemes illatú a termék és szívesen nyúlok hozzá.

Remélem azért idővel kapható lesz több illatban/összetevőkkel a termék, valami virágos-édes illatkategóriában, hasonló hatékonysággal! :)

Ár és kiszerelés: 1850 ft; 200 ml. Elérhetőség: webshop.

Hamarosan érkezem még több termékteszttel a márkától, ugyanis egy bőséges csomagot rendeltem tőlük és egyenlőre minden amit kipróbáltam, nagyon tetszik. :)
Addig is látogassatok el a honlapjukra s ismerkedjetek a cuki terékeikkel! :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések

Facebook Like Box