November legjobbja : Dr. Organic Royal Jelly nappali krém

Érzékeny és vízhiányos bőrűként nem egyszerű hidratálókrémet találnom, ráadásul most, a tél közeledtével extra ápolásra is gondolnom kell az időszakos kuperózisom miatt, így az elvárás tehát nem kevés a nappali hidratáló krémemmel szemben.

A Dr. Organic termékei rendszerint nem okoznak csalódást, előszeretettel használom a márkát az arcápolásom terén az Ayumi termékekkel karöltve, ezért nem volt kérdés, hogy a téli nappali arckrémem is az ő termékeik közül kerül ki. A mai bejegyzésben bemutatom nektek a Royal Jelly nappali arckrémjét, amely szép gondját viseli az én problémás bőrömnek.


Termékleírás 

" Tápanyagokban és aminosavakban gazdag, sejttermelődést segítő méhpempő ideálisan használható az öregedés gátló arcápolásban. Értékes, bioaktív hatóanyagokkal, az öregedés gátló tulajdonságait klinikai tesztekkel igazolt vidrafűvel kombinálva. Gazdag, tápláló krém, ami a mélyebb rétegek közé jutva stimulálja a sejtregenerációt és támogatja a kollagén- és elasztinszintézist.

Kiszerelés: 50ml "


Összetevők


Tapasztalatok 

A natúr termékhez mindig szívesen nyúlok, hiszen tudom, jót teszek velük az egészségemnek, de a Dr. Organic az igényes, üveg tégellyel, s kényelmes, kézbe illő mérettel és formával biztosra megy, hogy a vásárlónak kedve legyen használni ezt a krémet.

A tégelyt kinyitva kellemes mézes illat érződik, amely természetes és nem 'harsány'. A krém maga egy közepesen könnyed állagú krém, teavajhoz közeli színnel.

Állagának köszönhetően könnyen eloszlatható, 3-4 perc alatt teljesen beszívódik. Én mindig körkörös, masszírozó mozdulatokkal viszem fel s így oszlatom el a krémet, egyrészt kellemes, másrészt teszünk róla, hogy minden értékes hatóanyag bejusson bőrünkbe.
Napi egyszeri használat elegendő számomra, a száraz területeknek elegendő ápolást nyújt, a T-vonalat nem zsírosítja tovább és nem okozott irritációt a rosaceás területeken sem.

Irritációt, kényelmetlenséget a termék nálam nem okozott, ettől függetlenül első használatnál mindig legyünk óvatosak, mert hiába natúr egy termék, attól még válthat ki irritációt, lehet allergén számodra: pl. én túlérzékeny vagyok  a  100%-os aloe verára, és nem tudom használni az aloe vera géljüket. :)

Némi feszesítő hatást is észrevettem, ez jó hír lehet az idősebb korosztálynak. :)

Megjegyzés

Amióta natúr, mindentől káros anyagtól mentes arcápolási rutinom van, az arcbőröm sokkal kevésbé problémás, elegendő évente kétszer elmennem a kozmetikusomhoz tisztító kezelésre, holott korábban 2-3 havonta járnom kellett. A vegyes, illetve a zsíros bőrtípusúaknak szerintem érdemes kísérletezni a natúr rutinnal, hiszen így kevesebb szennyeződés rakódik le a pórusokban, hosszútávon könnyebb arcápolási rutin alakulhat ki. 

Köszönöm, hogy velem tartottál!  Bátran írd meg a véleményed, akár erről, akár más Dr. Organic termékről! :) Milyen nappali krémre esküsztök?

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések

Facebook Like Box