TESZT I Sleek whimsical wonderland all about the fun fair paletta

Most, hogy a Sleek megérkezett Magyarországra is, egészen pontosan a Müller drogáriákba, felfrissült a márka iránti érdeklődés. Ez a limitált kiadású palettát nyár óta, egészen mostanáig lehet kapni Angliában, nem tudom, megérkezik-e kis hazánkba, de arra gondoltam írok róla nektek. :)

A Sleek a kezdetektől fogva nagy népszerűségnek örvend, hiszen viszonylag alacsony áron kínál jó minőségű termékeket.  Véleményem szerint a márka közönségmegtartó ereje a kreativításukban rejlik, izgalmasak a paletták, már az árnyalatok fantázianevei is megragadják a figyelmet, emlékezzünk pl. csak az Original palettára, amelynél  az angol nevezetességekből merítették az árnyalatok neveit. Amire pedig rá van írva: Big Ban és London Eye, akkor azt a a világ bármely pontján el lehet adni. Minden esetre a márka népszerűsége töretlen, folyamatosan frissülő limitált termékeik miatt a közönség szerintem sosem un majd rájuk. 

Az all about the fun fair paletta már nyár elejétől kapható volt a drogériákban, bár elvileg a vidámparki hangulat inspirálta a palettát, engem sokkal inkább a macaron süteményekre emlékeztetnek ezek a vidám, de pasztell árnyalatok.
Ha neonos színekről lenne szó, akkor igen, akkor rögtön a vidámpark ugrana be.






Minden esetre az árnyalatok csodaszépek, szerintem minden bőrárnyalathoz jól állnak, a kreoltól a hófehérke típusokig. 


A paletta hat matt és hat selyemfényű pasztell színt tartalmaz. A színek szinte minden variációban passzolnak egymáshoz, nekem személyes kedvencem a citrom- limezöld -szükre(+fekete) trió, de kreálható hétköznapibb look is is vele pl. a pezsgő és a barna árnyalatokat használva.  Nehéz elmenni szó nélkül a különleges árnyalatok mellett, mint a limetta  vagy a tiszta pasztell narancs - amely nem korallos, hanem igazi narancs.  A türkíz egyszerűen gyönyörű, a lila pedig olyan lila, amely még talán jól is állhat, hiszen mind tudjuk, hogy a lila árnyalatokkal milyen nehéz üde, friss kinézetet kreálni. 

Összességben hosszú ideje a legkihasználhatóbb palettámnak érzem, minden árnyalatát tudni fogom viselni, kedvem szerint alakíthatok vele lágyabb, vagy bevállalósabb sminket. 



Lássuk a swatchokat!

első sor

második sor

Láthatjátok, hogy a színek mennyire erősen pigmentáltak, még a lágyabb színek is, mint a pezsgő, vagy a korallrózsaszín. Külön öröm, hogy valóban azok a színek köszönnek majd vissza a szemhéjamon, amit a palettában látottak alapján elvárok. Nagyon bosszantani szokott, amikor egy teljesen már árnyalat jelentkezik a bőrömön. A színek könnyen eldolgozhatóak, nem potyognak, jó minőségű szemhéjfestékek, amelyekkel öröm sminkelni. Szerintem ez a paletta egy kevéssel jobb minőségűre sikeredett, mint az átlag Sleek paletták. 

Tartósságuk 4/5, némilegkopig egész napos viseléskor, de teljesen viselhető marad a smink. 

Abban az esetben, ha ez nem is kerül ki a Müller polcaira, szerintem érdemes külföldről megrendelni, pl. beszerezhető ezen az Ebay linken.  Legyen szép napotok! :)

Megjegyzések

  1. Úúú, ez nagyon kis csini paletta! :) Nem voltam még azóta a Müllerben, hogy bejött a Sleek, milyen a kínálat? Pl. minden paletta megtalálható ott is?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Értesüléseim szerint a Sleek a teljes állandó szortimentjét behozta hozzánk, viszont a limitàlt kollekcióval nem tudom, mi a helyzet. Abban az esetben, ha otthon nem is tudod megvenni, Ebayen több helyen ingyenes kiszállítással, vagy pl. a Sleek hivatalos honlapjáról 30 euró felett ingyenes kiszállítással lehet rendelni. Annyit még simán elköltünk úgy is... ;)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések

Facebook Like Box