ILLAT I Avril Lavigne : "black star" EDP

Idejét se tudom már, mikor írtam utoljára illatszerről nektek, viszonylag ritkán találok rá olyan illatra, amit érdemesnek találok bemutatásra s bejegyzést kerekítek belőle.

Ma viszont bemutatom nektek az utóbbi időszak legnagyobb – tulajdonképpen egyetlen – kedvencemet a parfümök világában : ismerjétek meg Avril Black Star parfümjét!



A parfüm megjelenése 2009, Magyarországra viszont később, csak 2012-ben ért el.Virágos-gyümölcsös illatcsaládba sorolható, illatösszetevői: hibiszkusz, szilva, étcsokoládé
Kapható többféle kiszerelésben is: választhatunk 30 vagy 100 ml-es üvegcsét.

A parfüm pink-fekete papírdobozban érkezik, mind a papírdoboz, mind az üvegcse desing-ja az Avril által kedvelt fekete szegecses-övre asszociálok ami szerintem sokunk tinikorának meghatározó divateleme volt....  Kezünkbe véve a parfüm üvegcséjét, az aszimmetrikus kialakítás, a szegecses gyűrűdísz tovább erősíti bennünk a vadóc énekesnő képét – tetszik, hogy végre egy olyan illatot dobott a piacra egy híresség, ami már külsejében őt idézi. 


Az illat - talán az énekesnő imázsa miatt – tiniparfümként él a köztudatban – én viszont túl erősnek érzem ezt egy tini illatának: sokkal inkább a 20-30 éves korosztályhoz tudom társítani.

Az illat egy élénk, vibráló, közepesen testes illat, erősen édeskés – leginkább a szilva érződik rajta, majd társul mellé a csokoládé.
Kifújáskor pont megfelelő mennyiség kerül a bőrünkre: viszonylag tartós, 4-5 óráig érezhető, de kifújáskor nem tolakodó.  Valamennyi szetthez illik, nőies, vagy vadóc szereléshez is, egyedül elegáns viselethez nem tudnám elképzelni.

Mindenképpen életvidám, nőiességét hangsúlyozni szerető nőkön tudom elképzelni.

Ismeritek ezt a parfümöt? :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések

Facebook Like Box