TESZT: Alverde sejt aktív szérum

Ma egy olyan arcápolási termékről írok nektek, amely nagyban megkönnyíti a reggeli rutinomat, gyorsan és egyszerűen varázsol nekünk ápolt, üde bőrt. Kell ennél több? 

Ismerjétek meg az Alverde hibiszkus virágos sejt aktív arcszérumját:


Összetétel: 
Ha már követtek egy ideje, tudjátok, hogy az arcápolási termékeknél nekem roppant fontosak a tiszta összetevők, törekszem a natúrra, vagy legalábbis minél kevesebb káros összetevőre.

 Ez a szérum tele van minden földi jóval: a hialuronsav, betaine és glicerin  bőrünk hidratáltságáért felelősek, fő alkotóemelei pedig a "kék-madár hibiszkusz" és a rutin, amelyeknek a  gyártó az  oldalon három tulajdonságát emelték ki: anti-aging, energizáló, anti-oxidáns.
Az összetevőlistában negatívum a második helyen szereplő alkohol, amely a szabadgyökök képződéséért felelősek, tehát, nem örülünk, hogy benne van. Persze az alkohol károsságáról sok helyütt folyik a vita, a végleges tényállást még biztos évek kérdése, úgyhogy hagyjuk is.

Tapasztalatok
A termék használata roppant kellemes!  Kezdjük az adagolóval, ami szerintem pont jó mennyiséget nyom ki. Ezután megcsap minket a termék illata, ami az én orromnak igencsak kellemes, egy természetes, édes illatnak írnám le. Bőrünkbe való eldolgozása könnyű, hamar beszívódik, nem hagy nyálkás-csúszkálós érzetet. Kezdetben, a termék bemasszírozáskor semmi különöset nem érzek, leszámítva persze a kellemes illatot. Aztán egy pár perccel rá elkezdenek dolgozni a hatóanyagok, feszesedik a bőr, feltöltődik, kisimul. Érezni a ránctalanítást, bár ez hülyén hangzik, de egyszerűen érzed ahogy kifeszül és kisimul az arcod. A hidratálása is egész jó, bár felkenéskor ugye érezni az alkoholt és a párolgását, de később kifejtik az ápoló hatóanyagok a hatásukat, végül hidratálttá válik a bőr. Ez egy nagyon könnyű állagú szérum, a hidratáló hatását a gél-zselé állagú arcápoló termékekéhez hasonlítanám, nem krémes-zsíros hidratációt kell elképzelni. Puha és kellemes tapintású a bőr, a jó illatát sokáig érezni. Általában a natúr kencéim mind "büdösek" vagy "iszap-szagúak" a kedves párom szerint, erre azonban még ő is a "jó illatú" jelzőt használta. :)

A szérum állaga
Napi rutinban illesztés, a termék és a sminkelés
Mivel egy egy gyorsan beszívódó könnyű krém, én reggelente szeretem használni, amikor minden perc számít. A sminkelés előtti hidratálást nem szabad kihagyni! Fordítsatok ti is figyelmet erre a lépésre. Beszívódása után remekül lehet rá sminkelni. Sőt, nemcsak, hogy lehet, de ajánlom is, mert az alapozót sokkal könnyebben, egyenletesebben lehet eloszlatni, illetve tartósabban is viselkednek rajta a sminkek.

Ajánlom-e
Most már tudjátok, hogy hatását illetően maximálisat elégedett vagyok a termékkel. Az ára is roppant kedvező , ugyanis 1290 Ft / 30 ml, ami értékes összetevőit tekintve jó ár.  Megvásárlása előtt azonban mérlegeljétek az alkohol és parfümtartalmát, ugyanis ezek irritatív és szárító(bőröregítő) összetevők, a saját bőrödet te ismered, neked kell tudnod, nem fog-e érzékenyen reagálni rájuk a bőröd. Az enyém szereti, sőt imádja ezt a krémet még ezen két negatív alkotóelem ellenére is. :) Nemsokára beszerzem az egész termékcsaládot, ugyanis vannak a nappali és éjszakai krémek, a szemkörnyékápoló, talán még más is, még körül kell néznem. :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések

Facebook Like Box