UTAZÁS / Amphora Aromatics Natúr Fesztivál-Szett

Már Május végén elkezdtem vadászni speciális fesztiválokra összeállított, esetleg utazásokra összeválogatott nyári csomagokra, amiknek majd jó hasznát veszem a nyári esti bulik, fesztiválok, és a betervezett hétvégi túrák alkalmával.

Alapból kihivás ilyen utazóbarát termékekből álló csomagokra lelni, mert a legtöbb cég, ha dob is piacra hasonlót, le tudja annyival, hogy a normál termékkínálatukba tartozó termékeiknek kisebb csomagolást adnak, ráírják, hogy "travel-size"és nem gondolják át ténylegesen a megváltozott igényeket. Merthogy utazáskor, egy sátorozáskor, fesztiválokon igenis speciális igények vannak.
Alap szempont, hogy kis méretű legyen az adott termék, lehetőleg multifunkciós legyen, de arra is gondolni kel, ha esetleg nincsen fürdési lehetőség, akkor víz nélkül habzó samponra van igény, antibakteriális sminklemosó kendőre, fogportablettára és hasonlók. Az én esetemben még annyival nehezedik a kihívás, hogy mindezt natúr terékeknek kell teljesíteni, ugyanis két napra sem vagyok hajlandó eltérni a natúr szépség-ápolástól.

Lássuk be, a legtöbb cég csak hiteget minket, általában összeállítanak egy csomagot a legnépszerűtlenebb termékeikből, kiadják kis szerelésben, aztán ráírják, hogy "utazó-szett", meg "fesztivál-kiadás" némi eladás reményében.

De tudjátok, miért írok most nektek egy fesztivál-csomagról? 

Azért, mert ezzel életemben először elégedett vagyok és szeretnék nektek is segíteni az ajánlásommal.

Amphora Aromatics Natúr Fesztivál-Szett nagyon alapos megfontolás után lett piacra dobva, nemhogy minden termék egyenként is kifogásalan, de a termékek úgy lettek összeválogatva, hogy valóban nagy használt vesszük nekik egy több-napos fesztiválon vagy egy sátorozás alkalmával.

Emellett, nem is kerülnek  egy vagyonba, natúr termékek tekintetében az alacsony-kezdő közép árkategóriában mozognak, pl, a szilárd sampon £5,90 tehát ~2060 forint, és ez az adag egy nem jól habzó 250 ml-es natúr samponnak felel meg. Viszonyítás képpen , a szokásos 250 ml-es Lush samponom £12 tehát 4200 HUF és az még nem is 100%natúr, csak 90%-ban, az utolsó összetevői parabének és színezék. Ezzel szemben az Amphora Aromatics minden terméke 100% natúr, SLS, mesterséges színezés, parabénmentes termék.


Kezdjük a sort tehát az említett szilárd samponnal,  jelen esetben a mandulással, ami száraz, töredezett hajra ajánlott. A színe meglepő volt számomra, hogy  narancsos, fehéresre számítottam, de végülis nem számít a szín ha működik a kis sampon. Nagyon minimális víz kell a hajmosáshoz vele, igazából a hajadnak kell vizesnek lennie csak, hatékonyan tisztít, igaz kicsit tovább tart, mintha folyékony samponnal mosnánk, de cserébe nem szárítja ki a hajat, nem szükséges balzsam, amit utazáskor én biztos nem cipelnék magammal,szerencsére nem is szükséges.


Szuper volt a zöld tea és aloe verás sminklemosó kendő is, hatékonyan, de kíméltesen távolítja el a sminket, szem környéket nem irritálta, kontaktlencshez is alkalmas. Használtam a testem felfrissítésére is, két koncert között nagyon hasznosnak bizonyúlt.

Hasonlóan hasznos volt felfrissítés szempontjából a rózsavízes virágpermet-tonizáló, amit szintén alkalmaztam az arcom melett a testre is.  Szerencsére, semmilyen ragacsos érzetet nem hagy, csak a felfrissült bőr marad utána, emelett nyugtató hatású, pl. egy egész nap napon töltése után kellemes volt mind az arcomnak, mind a vállaknak. Most, hogy itthon vagyok, szintén előszeretettel használom, reggel mindig virágvízzel indítom a napom és napközben is használom. :)


A  levendula-gél jól jöhet ha bármilyen apróbb sérülést szerzünk a bulizás, vagy a túra közben, igazi multifunkciós termékről van szó.

Használhatjuk:
  • nap-égésre, irritált bőrfelületekre, égő bőrfelületre
  • csípésekre
  • kis horzsolásokra, vágásokra, égésekre.
Éppen ezért helye van a kistáskában, ha olyan helyre készülünk, ahol távol lesz a legközelebbi patika.

Na és te tudod már, hogy mit viszel magaddal a legközelebbi kiruccanásodra?
Ha vannak jól bevált utazóbarát terméktippjeitek, írjátok meg Nekem kommentben, illetve, hogy mások is lássák, mit gondolsz!


Megjegyzések

  1. Nagyon jó lett ez a cikk, számomra nagyon érdekes volt :)
    Kipróbálom ezt a termékcsaládot mindenképp :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések

Facebook Like Box