Ziaja rózsavajas termékcsalád

Ma a Ziaja Magyarország új, rózsavajas termékeivel ismertetlek meg titeket!
Ha esetleg ismeretlen számodra a márka, korábbi márkaismertető bejegyzésemet itt megtekintheted!

A termékcsalád

  • érzékeny és/vagy vízhiányos
  •  illetve öregedő bőrre(30+) ajánlott, mivel csökkentik a bőr érdességét, a szárazságát és a dehidratáltságát emellett többszörösen telítetlen zsírsavakban gazdag. 

Ez valami olyasmi, ami ígéretesnek tűnt az én mostanság eléggé megviselt bőröm számára, ezért örömmel vetettem bele magam a kísérletezésbe.
Amúgy is erősen vízhiányos és emiatt feszességét vesztett a bőröm, de ez a téli csípősen hideg időjárás még rá tesz egy lapáttal és szárazzá, hámlóvá válik az orca területén. Mivel érzékeny is, pirosodásra eléggé hajlamos, nehéz ápolnom a téli hónapokban.
Ezek a tünetek jellemzőek a kezdeti szakaszban lévő öregedő bőrre is (25-35) így télen gyakran ápolom az említett korosztálynak szánt arcápolókkal és sokkal jobb eredményt érek el velük, mint sima vízhiányos bőrre szánt termékekkel.

Rózsavajas termékcsalád 


Micellás-víz és rózsavajas arcmaszk

A micellás-vizekhez mindig nagy elvárásokat támasztok: ne legyen túl alkoholos, ne szárítson, ne okozzon irritációt, legyen kíméletes a szemkörnyékhez és természetesen, legyen hatékony a sminkeltávolításban. Eddig a Garnier érzékeny bőrre való micellás-vizét használtam, de azt kell mondjam, ez a termék is megugrotta a lécet és tartom ugyanolyan jónak - ha nem jobbnak is -.

Alig érzek rajt egy csipetnyi alkoholt, de azt is csak a legelső másodpercben - emiatt kifejezetten kíméletes a bőrhöz, nem csíp, nem szárít és meglepőn hatékony a sminkeltávolításban is. Szeretem, hogy néhány másodperc után teljesen felszívódik a bőrbe és nem kell utána arcot mosnom - nekem mániám még a micellás-vizeket is lemosnom,mert nem bírom elviselni ha valamitől ragacsos a bőröm, de őt nem kell lemosni. Ebben egyébként a Bioderma termékére hasonlít.
Arcbőrhöz való kíméletessége, de egyben tisztító hatékonysága miatt szuper terméknek tartom, az egyik legjobb piacon lévő micellás-víz!

   <-- Megtalálsz a Social Media felületeken! 

Az arcápolók közül először a rózsavajas arcmaszkot próbáltam ki, ami egy könnyedebb, tejes állagú, lágy rózsa illatú maszk. 

Ahogy a leírás javasolja, eloszlattam az arcom, néhány percig rajtahagytam, aztán 10 percig körkörös mozdulatokkal masszíroztam bele a bőrömbe.
Hamar lenyugtatta az aznap széltől kifújt arcomat, kellemes, megnyugtató érzést nyújtott.
Könnyeden hidratált, tetszett, hogy nem nyújtott nehéz érzetet viselés közben, mégis láthatóan feltöltötte az arcbőrt. Heti 2-3 alkalommal használva nagyon jól karban tartaná a bőröm.

Nappali és éjszakai arckrém emulziók


" Hidratáló emulzió, 30 éven felülieknek mindennapos arcápolásra. Rugalmassását és feszességét vesztett bőrre.  A többszörösen telítetlen zsírsavakból álló vadrózsaolajból nyert rózsavajat tartalmazó összetételének köszönhetően táplálja és regenerálja a bőrt, szabályozza annak vízháztartását és gátolja a ráncok kialakulsását. "
Elérhetőség : ~1400 forint ;50 ml;

Mindkettő krém lazac színű, joghurt állagú krém, könnyen kenhetőek, hamar beszívódnak és kellemes viseletet nyújtanak.
A nappali krém ideális napindítónak, "felébreszti", élettel telivé varázsolja az arcbőrt és könnyed formulája miatt hamar beszívódik, nem kell sokat várni a sminkeléssel.
Az éjszakai arckrém természetesen egy kissé testesebb, zsírosabb állagú, ezúttal intenzívebben hidratáló krém, viszont formuláját tekintve még őrá is igaz, hogy nem túl nehéz "viselet".

Összességében meglepett a termékek minősége, elégedett vagyok az egész termékcsaláddal, leginkább amiatt, mert egy intenzív és tartós hidratálást nyújt a vízhiányos bőr számára, anélkül, hogy elnehezítené azt. Minden termék nagyon gyengéd az érzékeny bőrömhöz, illetve kellemesen megnyugtatják az esetleg irritált arcbőrt. Szintén szeretem, hogy gyengéd illatuk van.
Nem csoda termékek, de elég jók ahhoz, hogy később is újravásárolnám őket, árkategóriájukban pedig mindenképpen kiemelkedőek!
Egy jó arcszérummal karöltve biztos alapok lehetnek a mindennapi arcápolási rutinban!

Ha kedvet kaptál a termékcsaládhoz, itt a remek alkalom a kipróbálásukra, mivel Novemberben rózsavajas nappali és az éjszakai arckrém együttes vásárlása esetén egy micellás vizet kapunk ajándékba.
A Ziaja termékek széles választékban elérhetőek a Rossmannokban, a teljes termékkínálat pedig Budapesten a Camponában vagy a Ziaja hivatalos webáruházában beszerezhető.

Megjegyzések

  1. Ezeket a termékeket én is próbáltam. Imádtam őket használni. :)
    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy neked is beváltak! :) Puszika!

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések

Facebook Like Box