MAGYAR MÁRKA I Bűntetlen csokis örömök a Fabulaszappannal


Fabulaszappan első pillanattól kezdve szimpatikus volt számomra : aranyos és szeretnivaló arculat és logó - utóbbi változatosan bukkan fel termékek csomagolásban - , tiszta és értékes összetevőkből álló termékek okos és praktikus csomagolással.
Az ígértes összetevőlisták mellett pl. nagyon tetszett, hogy nem használnak fel pálmaolajat, ami nem csak egy általam nem szeretett összetevő, hanem sajnos a pálmaolajfa ültetvények iránti megnövekedett igény miatt hatalmas területnyi esőerdők esnek áldozatul nap-mint-nap és én ezt próbálom nem támogatni, legjobban pedig a tudatos vásárlással tudom.
Tetszett a weboldalon látott munkásságuk is, pl. a 'maci mama szinezője' jó kis elfoglaltság lehet kis-és nagy gyerekeknek. :)) Szerintem ezek az apróságok tesznek valóban szerethetővé és megkapóvá egy márkát, amik miatt aztán szívesen látogatjuk a webshopot.
 A lényeg persze a termékkínálat marad, de első benyomás több, mint jó.

A mai bejegyzésben egy igazi univerzális felhasználátású termékükkel foglak titeket megismertetni, ami nagy-nagy kedvencemmé vált.

Csokis testápoló tömb


Amint ti is láthatjátok egy masszív, főként kókuszolaj, kakaóvaj alapú, meglehetősen tömör és kemény testápoló tömbről van szó.
A csomagolás hihetetlenül cuki és szeretnivaló, 100 ml-es tégelyes kiszerelés, ami talán sokaknak nem fog tetszeni a higiéniai okok miatt, de szerintem egy kiskanállal/spatulával könnyen orvosolható a dolog. Ha belegondolunk, máshogy nem is lehetne forgalmazni egy ilyen állagú terméket.
Egyik felén kissé megsérült és behorpadt a dobozka a szállítás alatt, de ez sem akadályoz meg abban, hogy a termék kifogyása után majd megtartsam a dobozkát, ugyanis szerintem szuper lesz pl. kisebb fülbevalók tárolására. :)

Egyik lehetőségként tehát kanállal/spatulával kivesszük a kívánt mennyiséget ( a kanalat érdemes kissé átmelegíteni meleg vízben). Főként olajokat tartalmazván a termék olvadni kezd először a kanál, majd a test melegétől s ezáltal bőrbe könnyedén belemasszírozhatóvá válik.
Itt jön a legjobb rész: univerzálisan használtható testünk bármely részére, ami igazi áldás a száraz bőrűeknek. Lassú beszívódása miatt -illetve azért, mert akkor túl hamar elfogyna - én ritkán használom a teljes testfelületemre, viszont a test igazán száraz részeire, ahova más pedig nem használ, ott igazán jó szolgálatot tesz.
Sarokra, térde, illetve könyékre nagyon szeretem használni, de enyhülést hoz ha akkor is, ha előjön az ekcémám a karjaimon.
Ajkaimra imádom használni, oda el nem tudok képzelni jobb és élvezhetőbb terméket ennél.
Ha nagyon száraz az arcbőröm, van, hogy oda is felkenek egy keveset, de ezt szigorúan estére/otthonra ajánlom nektek, egyrészt mert lassan szívódik be, másrészt mert néhány árnyalatot sötétedik az arcbőrünk majd a kakaóportartalmának köszönhetően és elég vicces lesz a látvány....nem baj, mert legalább rájöttem, jól teszem, hogy nem szoláriumozok.

Tudom, hogy a termék hivatalosan testápoló, de higgyétek el, a tiszta, natúr összetevőjű termkékekkel bátran kisérletezhettek és csak jó származik majd belőle. :)



Összetevői tehát: kókuszolaj, kakaóvaj, olívaolaj, méhviasz, édes-mandula olaj, majd ezután jön a kakaópor ami megadja a termék mesés, mély kakaóaillatát.
Elérhető a Fabulasszappan webshopján.
Személy szerint nekem ez az egyik legnagyobb kedvencem a márkától, amelyet bármikor szívesen használok és biztosan ismét helye lesz a következő rendelésemben. :)

   

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések

Facebook Like Box