Barry-M Hi Shine gélhatású körömlakk - 'acai smoothie'



A mai bejegyzésben egy igazán gyönyörű árnyalatú Barry M lakkot mutatok be nektek. :)

Kezdésnek szeretném elmondani, hogy nem rendelkezek nagy körömlakkollekcióval, főként azért mert elég gyengék a körmeim, illetve a körömágyam is elég rövid és csak sok gondoskodással tudom őket hosszabbra megnöveszteni. Éppen ezért felesleges is lenne felhalmozni mindenfélét, inkább kevesebb, de minőségi lakkot vásárolok, mind Barry M illetve Sally Hansen lakkok, s mind a két márkát jó szívvel ajánlom, ugyanis tökéletesek a lakkjaik.

Az egyik kedvenc árnyalatom így tavasszal-nyáron ez a világos rózsaszínes-lila árnyalat a Barry M kínálatából ami az  'acai smoothie' fantázianévre hallgat. Valamennyi bőrárnyalathoz passzol, kora tavassszal, de már a lebarnult bőrön a nyár közepén is jól mutat. Rövidebb, hoszabb körmön is jól mutat.

A képeken kettő rétegben felkenve láthatjátok, de hogyha őszinte akarok lenni egy rétegben is mesésen fed. Leginkább megszokásból kenek fel kettő réteget, illetve azért, hogy tartósabbá tegyem, de semmiképp sem a kívánt színmélység elérésért. A Barry M lakkokban az a legjobb, hogy valóban, már egy rétegben is azt az árnyalatot kapjuk, amit az üvegcse alapján elvárunk. Ha duplázunk, nem változik a színmélység, nem sötétedik, mint ahogy az lenni szokott a legtöbb lakk esetében....

Egyébként nagyon könnyű vele dolgozni, jó méretű az ecset, a formula pedig tökéletes: könnyen terül, egy ecsetsimítással egyenletesen eloszlatható. Száradási ideje korrekt, 2 perc alatt tökéletesen megszárad. A tartóssága: két rétegben 4 nap hibátlan állapotban, az ötödik nap kezd el lepattogzani s én általában ilyenkor mosom le. Egyébként a lemosása is zökkenőmentes lemosótól függetlenül.
Ügyeljünk rá, hogy házimunka közben, illetve bármilyen vegyszerrel dolgozva viseljünk kesztyűt, nemcsak a manikűrünk megóvásáért, hanem a káros kemikáliák beszívódásának megakadályozása végett is!

Ui: Ha mostanában terveztek rendelni a BornPrettyStore webáruházából, használjátok a AHAL91 kódot a 10% -os kedvezményért. A kupon csak a teljes árú termékekre érvényes.



Megjegyzések

  1. I love the colour of this nail varnish, I can see myself using this for sure.

    VálaszTörlés
  2. I do love Barry M polishes and this one looks really good on you lovely.

    VálaszTörlés
  3. Beautiful one. I like Barry m. lately I I really like vegan, 10 Free nail polishes from Boho Green Revolution. Such amazing brand with makeup, nail polishes, brushes..Beautiful blog.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Thanks for your hint, i will browse this brand if i could find any lovely products for my indulgence... :))))

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések

Facebook Like Box