SUKIN super greens hidratáló krém




 A SUKIN  natúr márka nem túl széles körben ismert termék odahaza, viszont ennek ellenére -vagy éppen emiatt- lassacskán szeretném veletek megismertetni a márkát.
Nekem az egyik kedvenc natúr márkámmá nőtte ki magát, megbízható minőségűnek tartom valamennyi terméküket.

Röviden a bőrtípúsomról:
Alapjában véve szerencsésnek mondhatom magam, mert nagyobb bőrhibáim éve óta nincsenek.
Régen sok pattanás, mieszer volt főleg a T-vonalamban, de helyes étrenddel és egészséges életmóddal , illetve a megfelelő arápolási rutinnal teljesen kiküszöbölhető ez a probléma.
Ma már tiszta az arcbőröm, viszont erős a felületi vízhiánya és helyenként elég száraz, hámló.

Kettő hidratálókrémre van szükségem hogy ellensúlyozni tudjam az erős vízhiányomat: egy napi géles-állagú , víz bázisú arcápolóra ami feltölti vízzel a bőröm felső rétegeit, illetve szükségem van egy zsírbázisú gazdagabb formulájúra amit hetente 2 alkalommal használok. A meleg idő beköszöntével ezt a második számú arcápolót is próbálom egy könnyedebb, de szintén zsírbázisú darabra cserélni, s ez a SUKIN arckrém tökéletes erre az időszakra.
Harmadik termékként egy jó szérumra van szükségem, ami jelenleg a Dr. Organic csigagéles arcszérumja.

A SUKIN super greens hidratáló krémjét száraz illetve felületi vízhiánnyal kűzdőknek mindenképpen ajánlom a nyári időszakra!
A formulája nagyon könnyed, ugyanakkor hidratáló, ami egy elképesztő kettős így együtt! Szeretem használni ezt a terméket még az évnek ezen melegebb szakaszában is, mondhatni, pont ilyenkor tökéletes, amikor a bőröm méginkább kűzd ezzel a problémával, ugyanakkor nem tudnék elviselni magamon valami nehéz formulájú krémet. A másik, pedig hogy én amúgy is elég nehezen viselem a lassú-felszívódású termékeket és nagy könnyebség, hogy  nagyon könnyen, maximum 2 perc alatt beszívódik és egész napra, talán még másnapra is hidratált marad a bőröm.
Mindenkinek ajánlom a sietős reggelekre, anyukáknak, vagy úgy általánosságban azoknak, akik nem akarnak túl sok időt fordítani az arápolásra.

Meg kell említenem a parktikus és higiénikus csomagolást, hiszen a kinyomós-pumpás kiszerelés mindig jó ötlet, ha szeretnénk tisztán és bacimentesen tartani a termékünket. A terméket 5/5-re értékelném, maximálisan elégedett vagyok vele! :)

Megjegyzések

  1. It is great that Suki's product gained such a great reputation and that it worked so well for you. Do you know if it is cruelty free? x

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Yes, Sukin has been dedicated to cruelty free and vegan. :)

      Törlés
  2. Sounds like this product is worth trying. Thank you for the review. It's always nice to read what products work for fellow bloggers. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések

Facebook Like Box