SMINK I Oriflame - The One 'fuchsia hype'

Azt hiszem, a katalógusos rendelésekkel a legtöbben óvatosan bánunk, hiszen ezek a rendelések zsákbamacskák. Különösen érzékeny téma lehet, ha dekorkozmetikumot vásárolunk így, hiszen a színminták sokszor eltérnek a termék valódi színétől, nem érezzük, hogy kellemes -e számunka az illata és így tovább. Szerencsre az Oriflame fuchsia hype színezett ajakápolója egy szeretett termékem lett, mindannak ellenére, hogy pl. itt is egy más árnyalatra számítottam a színminta alapján.



A 'rúzs' 4g-os kiszerelésben érkezik hozzánk, kellemes fogású, kézreálló formával és mérettel, jól tekerhető-és  záródó csomagolásban. Nem egy luxus csomagolás, de teljesen rendben van.

Enyhén barackos, kellemes illatú, ami egyébként jellemző illata a The One termkeknek a benne található barackmagolaj (és parfüm?) miatt, amely elkenve is enyhén érződik. A BB rúzsának pl, (amelynek a tesztjtét is találod ) jóval erősebb barackos illata van, ami szerintem már inkább a zavaró kategóriába esik.


Egy viselhető fuchsia árnyalatról van szó, nem túl élénk, persze, ez egyéni ízlés krédése is. Fedése, igen gyenge, éppen ezért én inkább színezett ajakápolóak mondanám, mintsem rúzsnak.



Állaga és finishe krémes, de korántsem annyira, mint pl. a Rimmel moisrure renew rúzsok.
Érdemes, sőt kell is trükközni vele, óvatosan felvinni, esetleg alapozni is a szánkat illetve körülötte, mert egyébként egy  kellemes viseletű, könnyen felvihető rúzs. A színe miatt egy kis extrát ad a mindennapokban, de semmi hordhatatlan. A frissítésre is figyelni kell tehát, egyértelműen magunkkal hordós rúzs. Mindezen hibái ellenére viszont én szeretem, azoknak ajánlom, akik szeretnek kísérletezni, építgetni a rúzsokat, nem bánják, ha nem egy felkenem-és-kész rúzst kapnak, hanem hajlandóak még rászánni két percet, hogy kész legyen a száj. Rohanós napokra nem ajánlom, a szükséges fixálás miatt.  Azt, hogy ki mit keres, azt nyilván nem dönthetem el. :)  Amire tényleg szuper, az a kísérletezgetés, pl. Ombre száj készítéséhez szuper, mert krémes annyira, hogy jól bedolgozható bele egy világos árnyalat. A legtöbb szájfénnyel, ajakolajjal is jól mutat. Magába sem rossz, de nekem túl egyszerű, így nem nyeri el a tetszésemet.

Hajlamos megfogni az ajkakat, láthatjátok  a képeken, mintha lenne egy kis körvonal  a rúzsozásnál, hát ez nem rúzsceruza, hanem a rúzs elmászkálós és mivel még emellett fog is, bizony megfota ott az ajkaimat. Lemosás után is foltos marad a szánk a rúzstól.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések

Facebook Like Box