NEM VÁLTAK BE I A be nem vált termékek bejegyzése #2

Mivel ismét elröppent egy fél év, ideje jelentkeznem egy újabb ilyen bejegyzéssel. :)
Ma azokat a termékeket mutatom nektek, amik valami miatt csalódások voltak számomra, egyszerűen rossz minőségűek, vagy van valami olyan tulajdonságuk, ami zavaró számomra, emiatt pedig nem szerettem őket használni. Meglepő módon most sok ilyen termékkel találkoztam, ez a fél éves lista hosszabbra sikerült, mint általában.

Astor Kiss&Go rúzsok
Ezek a rúzsok már nem mai darabok, amennyire én tudom, itthon már nem is kaphatóak. Új korukban is probléma volt náluk, hogy az rendkívül rossz volt a formulájuk, hamar és nagyon szárított, megszáradás után pedig darabosan ült meg a számon. Igazán rosszul nézett ki felkenve. Egyéni ízlés problémája, hogy nekem túlságosan csillámos volt, tulajdonképpen volt egy kis rúzs a csillámon, de persze ez olyan dolog, hogy biztosan volt akinek tetszett, ezért ezt nem rovom fel termékhibának, a rossz formulát viszont igen.

Rimmel scandal eyes thin&thin szemhéjtus
Hiába a márkanév, ez életem legrosszabb szemhéjtusa. Gyenge a színe, halovány szürkés már új korában is, a tus hegye kemény, kiböki a szememet, emiatt mindenhol kényelmetlen használni, kivéve a cicás tusvégnél, ahol ugye kevésbé érzékeny a bőrünk. A kialakítása is olyan, hogy egyedül a tusvég meghúzására jó, gyakorlatlanok egyáltalán nem fognak tudni vele tusvonalat húzni, a gyakorlottak is nehezen. A végeredmény pedig sehogy sem szép, mert egy gyenge színű szürke valamit kapunk, teljesen mindegy, hányszor megyünk át rajta.

Suhada fedőlakk
Ez a fedőlakk egyáltalán nem látta el a feladatát, felrepedezett, lemezesen feltört felkenés után. Tipikusan a "többet árt, mint használ" kategória.


Alverde szappanok
Használtam több verziót is, ennél a citromfüvesnél telt be a pohár. A szappanba hatalmas és kemény darab valamik vannak (mindben más) ami brutális módon karistolja a bőrömet fürdés közben. Ez már tényleg a fájdalmas kategória, pedig nem vagyok kényes, a testradíroknál is a nagy szeműeket preferálom.

Joanna Sensual gyantacsíkok
A Joanna szőrtelenítő termékek változó minőségűek, a gyantacsíkjaikat egyáltalán nem tartom jónak. Szinte semmit nem húznak le, viszont másodszor már nem simíthatóak vissza, emiatt nincs második lehetőség  és ugyanúgy néz ki a kezünk/lábunk mint használat előtt. Ezeknek tényleg semmi hasznuk nem volt.
A márka szőrtelenítő krémjeit viszont nagyon szeretem, azokkal érdemes tenni egy próbát!  :)

Today vattakorongok
Ó te jó ég, a borzalmak borzalma ez a korong! Vastag, rengeteg cuccot vesz fel, szét málik a kezedben, kettéválik, itt-ott kicsúszik a vatta, ugyanis nincsen lezárva a korong. Használhatatlan.

Beauty Kiss acetonos körömlakklemosó
Ez pedig a legrosszabb lemosó a földkerekségen. Nem vártam tőle sokat, mert a Spar saját márkája, az ilyen boltok szépségápolási cuccok pedig általában rosszak. Büdös,  az ember tényleg rosszul lesz tőle, pedig nyilván nem "szipákolod" be. Egy használat után teljesen szétszedte a körmeimet és a körömágybőrömet, a lemosni valót meg nem mossa le. 60 évet öregedett a kezem tőle. Egy hét kókuszolaj kúra után jöttek rendbe a körmeim.


Syoss szőke hajfestékébeől a 9-60-as homokszőke: Két mosás után csibesárágára sárgult tőle a hajam, persze minden szőkénél jellemző a sárgulás, de messze ennél volt a legrosszabb, a leggyorsabb és a legsárgább. Ha szőke vagy, nézd meg a videómat, amelyben több márka szőke hajfestékeiről mondok véleményt. ITT

L'oreal Paris casting creme gloss  910-es jégszőke: 
Ez a festék egyáltalán nem színezte be a hajam, festés után úgy nézett ki  minden, mint előtte. Sem a töveknél, sem a hajhosszra nem volt hatással. Nem ajánlom ezt az árnyalatukat, viszont meg kell jegyeznem, hogy  az összes többi Castingért oda vagyok, most is az egyik árnyalatukat használom. :)

Wella Pro Series conditioner repair hajbalzsam
Szintén olyan termék, ami semmit, se semmit nem csinált a hajamon. Értelmetlen volt használni. Végül hamvasító pakolások alapjának használtam, a fehér színe miatt erre jó volt, de a hidratációja egy nagy nulla....


Ti mikben csalódtatok mostanság? Ezek közül használtok valamit? :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések

Facebook Like Box