Tíz nagyszerű kozmetikum 1000 forint alatt - #1

A mai bejegyzésben tíz olyan terméket mutatok be nektek, amik szeretetett és bevált, olcsó árkategóriás termékeim. Napi rendszerességgel használom őket, így bátran ajánlom mindet nektek.


Balea Vanille&Cocos tusfürdő -  299 forint   (Dm drogerie)

A Balea tüsfürdői széles körben ismertek és szeretett termékék, a folyton megújuló, limitált kiadásoknak köszönhetően nem ununk rájuk. :) Mégis, nem mondom átfogóan azt rájuk, hogy mindet szeretem, mivel elő fordult már egyes darabuknál, hogy bőrirritációt okozott, ez a vaníliás azonban a szokott Balea állagnál kissé krémsebb, nem annyira gélszerű, emaitt kevésbé szárít. Könnyed nyári, de nem szárító tusfürdő csodás vanília illattal, amire nem lehet ráunni. :)

Iseree vattakorongok  - 229 forint (LIDL) 

Ezt is már évek óta használom, jó minőségű, nem szöszölős-szétesős vattakorongok, pont jó a vastagságuk is, könnyedén le lehet vele törölni a sminkünket. Körömlakk lemosására is kiváló.

Avon Far Away dezodor  - 399 forint akciós áron

Nem fűztem hozzá nagy reményeket, mégis, nagyon bevált, kiváló izzadásgátló hatása van!  Nyilván az egyénfüggő, ki mennyire kedveli az erős illatokat, nekem  ez már túl erős, kissé már zavaró is, bár ez egy dezodornál nem biztos, hogy hátrány. :)


Cien  arclemosó bőrradír - 349 forint (LIDL)

Ez egy gélszerű arclemosó bőrradírozó szemcsékkel, mindennapi használatra. Azért szeretem, mert hatékonyan megtisztítja és felfrissíti az arcomat, de nem szárítja.  Ideális esti arclemosáshoz, sminklemosás utáni extra arctisztításhoz mindazoknak, akiknek nincs különösebb bőrproblémájuk, zsíros arcbőrük. Részemről igénylem a radírozó szemcsés lemosókat, csak ezektől érzem tisztának a bőröm, de mivel normál - vizhiányos bőröm van, vigyáznom kell, hogy ne szárítsam ki, így ez a géles, szemcsés lemosó tökéletesen bevált mindennapi használatra.

Balea oil repair hajbalzsam - 499 forint  (Dm drogerie)

Hölgyeim, figyelem, figyelem! A tökéletes hajbalzsamot ismerhetjük meg személyében. Ódákat tudnék róla zengeni, de nem teszem, hiszen sokan ismerjük már, a hype érthető körülötte. Próbáljátok ki, ha száraz, nehezen kifésülhető, vagy igénybevett a hajatok! :)


Dove szappanok 

A Dove termékei közül szívesen válogatok bármi testápolással kapcsolatos dolgot, mivel még sosem csalódtam a termékeikben. A testápolást illetően úgy vagyok vele, hogy sokan használunk bőrkiszárító tusfürdőket és szappanokat, aztán testápolóval próbáljuk meg orvosolni a dolgot, de ehelyett jobb megoldás ha nem sajnálunk párszáz forintot (vagy annyit se) és veszünk egy normális tusfürdőt/szappant ami után nem kell mániákusan testápolózni és kézkrémezni.
A Dove szappanok nem fogják kiszárítani a bőröd az ¼ rész hidratálókrémnek és bőrsemleges pH-értékének köszönhetően. :)

Rival de Loop arclemosó tejek - limitált kiadású zöldalma és kiwi változat  - 899 forint (Rossmann)
 "Alkalmazása: reggel és este a szokásos arctisztítás után itasson át egy vattapamacsot az arclemosóval, majd törölje át vele az arc, nyak, dekoltázs környékét. "

Most éppen ezt a limitált kiadásút használom, de igazából hatását tekintve nem sokban tér el az állandó arclemosó tejeikről.. :)  Minőségi termék, kellemes a használata mivel bőrmegnyugtató, ellazító hatásuk van. Bőrkímélő hatása bőrgyógyászatilag igazolt, pH semleges termék. Ápol és egyben gyengéden tisztít, nagyon szeretem. :) Táplált, puha, rugalmas bőrt eredményez. Bőrirritációt sosem okoztak, nem komedogének.

Balea testolaj  - 899 forint  (Dm drogerie)

Ez egy igazi univerzális termék, amiből mindig tartok itthon. Nem csak testápoló olajként, hanem számos egyéb célra is használhatjuk: körömápoló olajként, gyantázás után lemosó olajként, csepegetetheünk belőle a hajbalzsamunkba,ha fel akarjuk turbózni kissé....
Ha eredeti funkcióját nézzük, könnyen beszívódik a bőrünkbe, elképesztően hidratálttá teszi azt a többféle olajnak hála.

Cien milk&honey ajakbalzsam trio pack - 450 forint 3 darab  (LIDL)

Már tart egy ideje a szerelem, nagyon jó véleménnyel vagyok erről az ajakbalzsamról. Külön bejegyzést is kapott már, a teljes tesztet elolvashatjátok itt. :)

Rival de Loop Young 'super strong' körömerősítő lakk - 349 forint

Szintén egy, általam már sokat emlegetett termék, azóta is használom és ugyanolyan jó véleménnyel vagyok róla. :) Teljes tesztet itt olvashattok róla.


Használtok valamit a bemutatott temékek közül? :) Mik azok az olcsó árkategóriás termékek, amik igazán beváltak nektek?  

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések

Facebook Like Box