JANUÁR LEGJOBBJA - Dr. Botanicals Po Gránátalma Éjszakai Maszk

Ugyan már benne vagyunk a Februárban, szeretném megosztani Veletek a kedvenc termékemet Januárból. 

Újonnan erősen kijött a rosacea az arcomon, valamit a vízhiány is súlyosbodott a fűtés-szezonnak köszönhetően, nehezítve ezzel az arcápolásomat. Tulajdonképpen egy teljesen új rutint kell kialakítanom, ami még folyamatban van, viszont sikerült rábukkannom egy szuper éjszakai arcmaszkra a Dr. Botanicals kinálatából.

 - A továbbiakban a 'rosacea' kifejezés magyarosított szóhasználatát, vagyis kuperózisként fogom említeni. Ismertetője, az erőteljes piros foltok, a véredények a orcákon. A kuperózis az az állapot, ami az erek visszafordíthatatlan tágulásával állandósul. -


A Dr. Botanicalst egy angol vegán natúr-kozmetikum-márka, Richard Walker alapította , aki 2012 óta készíti különleges kozmetikumait, 100% természetes összetevőkkel, és a legújabb technológiákat felhasználva a bőr- és hajápolás terén.

A termékek PETA tanúsítvánnyal rendelkeznek, nem tesztelték őket állatokon, és nem tartalmaznak parabéneket és konzerválószereket. Valamennyi termék üveg és fa csomagolásban érkezik, most éppen sikerült egy műanyag-csomagolásos terméket kifognom...

Dr. Botanicals Po Gránátalma Éjszakai Maszk

  • Ez az éjszakai regeneráló maszk kiváló érzékeny, vízhiányos bőrre, köszönhetően  víz-szerű, könnyed textúrájának, könnyű eldolgozhatóságával és beszívódásával pedig minimalizáljuk a bőr dörzsöléses irritációját. 
  • A csomagolása igen kellemes, nőies és praktikus kialakításának köszönhetően pedig maximálisan kinyerhetjük az összes terméket belőle. 
  • Felvitele és viselete is kényelmes, a hatása pedig fantasztikus.  
  • Megnyugtatja az irritált bőrt, regeneráló hatással van az feldúsult erekre, ami a kuperózis velejárója. A bőr égését, érzékenységét az orcákon is kiválóan enyhíti.
  • Vízhiányra is kiváló, ugyanis a gránátalma-kivonat szépen feltölti a kiszáradt arcbőrt, élettel-telivé, puhává, ruganyossá varázsolja.
  • Összességben reggelre egészséges kinézetű, kipihent és irritációmentes arcbőrrel ébredünk.




ÖSSZETREVŐK:
Aqua (Water), Kaolin, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Caprylic/Capric Triglyceride, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Acacia Decurrens/Jojoba/Sunflower Seed Wax/Polyglyceryl-3 Esters, Crambe Abyssinica Seed Oil, Sodium Levulinate, Glyceryl Caprylate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Sodium Anisate, Sodium Stearoyl Glutamate, Xanthan Gum, Phytic Acid, Levulinic Acid, Cellulose Gum, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Ceratonia Siliqua Gum, Sucrose, Punica Granatum (Pomegranate) Fruit Extract, Citric Acid.

Összességében nagyon tudom ajánlani, száraz, érzékeny és/vagy kuperózisos bőr esetén.👍

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések

Facebook Like Box