Drogériás Fürdőkedvencek

Lévén, hogy már javában benne vagyunk a nyárban, megosztom Veletek a szezon nagy kedvenceit, már ami a fürdőtermékeket illeti!  Mind alacsony árkategóriás, drogériákban megvásárolható termék, könnyed formulával és édeskés illattal.

Nagyon szeretem az Alterra termékeit, legszívesebben mindent tőlük vásárolnék, hiszen natúr és pofátlanul olcsó termékeket kínál, amikorcsak haza repülök vásárolok tőlük egy halom terméket és kihozom őket Angliába.
Ez a narancs és vanília tusfürdő isteni illatú, igazi narancsos csoda, frissítő nyári melegben, nagyon szeretem. A bőrömet is szépen hidratálta, nyugtatta, igazi relaxciós élményt nyújt.

 A Patisserie de Bain márka amennyiben jól tudom otthon még nem kapható, de pl. Ebayről rendelhetőek a termékeik.  A Creme patissiere vaníliás tusfürdő fantasztikus vaníliás illatfelhőt varázsol a fürdőtökbe. Igazából, ez a márka a cuki csomagolásssal és a jó illatokal nyeri meg a vásárlóközönséget, hidratálás ügyileg nem túl jó, sőt, mindennapos használatnál még kicsit szárít is, de alkalmanként, az illatkavalkád miatt szeretem használni. Nagyon széles illatskálán mozog amúgy a márka, regeteg isteni bogyós csodára lehet bukkani.

Dove tusoló-habjai tavasszal jelentek meg a piacon, én az argán-olajosat vettem meg.
Nagy segítség így nyáron számomra, mivel a gyakori borotválkozás nekem mindig is problémát jelentett az érzékeny bőröm miatt. Ezt a habot használva minden második nap tudok borotválkozni, irritáció és fájdalom nélkül. Elég sokáig kiktart, már lassan két hónapja használom ezt a tubust és még van benne bőven.
Szerintem a család többi tagja is megbizható, mert alig van némi eltérés az összetevőiket illetően.

Superdrug (anglia drogéria-lánc) sajátmárkás rebarbara custard habfürdője igazán édes, gyümölcsös habfürdő, nagyon csudi habot képez, élvezet volt vele fürdeni. Az illata miatt igazi nyári tusfürdő, maga a formula nagyon tetszett egyébként, úgyhogy tervezem megvenni a többi fajtát is belőle attól függően, hogy éppen melyik illat illik az évszakhoz.
Tetszik, hogy a márka különleges illtkombinációkkal rukkol elő, amit máshol ritkán látni,emelett, elég olcsóak is a habfürdőik, azt hiszem talán 1000 forint körül volt ez a nagy kiszerelés. Ez a márka otthon nem elérhető, de ha a UK-ben jártok, vagy Ebayről rendelek, ajánlom figyelmetekbe!



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések

Facebook Like Box