Szeptember I A hónap legjobbja: KIKO shade fusion trio pirosító

A KIKO egy olyan márka, amitől mostanában egyre többet-és-többet vásárolok. Bár nem egy olcsó márkáról beszélünk, mégis elköteleződtem mellete mivel tudom, hogy

  • minden sminktermékük minőségi, professzionális darab, nem nyúlhatok mellé egy vétellel sem így hosszútávon jobban jövök ki, mintha kisérleteznék drogériás  darabokkal, amiből talán  egy beválik
  • állatkísérlet-mentes sminkárka - nekem ez egy alap követelmény
  • szimpatikus ez a merész, újító, vibráló stílusuk.
A mai bejegyzésben a hármas pirosítójukról, angol nevén shade fusion trio blush - ról lesz szó 01-es árnyalatban. A termék egyébként hat színvilággal elérhető, egyenként három-három színt tartalmazó palettákról van szó: három hideg rózsaszín, egy korrallos, egy magenta és egy közép-barna színvilággal.

Először is had ejtsek néhány szót erről a fantasztikus csomagolásról!
Tetszik, hogy négyzet alakú pirosítóról van szó, én már nagyon unom a szokásos kerek formákat.
A belső tükör értékelendő, a mágneses kialakítás pedig roppantmód hasznos ugyanis profin összezáródik a csomagolás így megelőzhetjük a termék esetleges sérülését utazáskor/hordozáskor. Szuper szexi ez a fényes csomagolás és úgy magában az egész szemet gyönyörködtető.

A beltartalom nem kevésbé csodálatos, hosszú ideje az egyik legjobb pirosító amivel találkoztam.
Erősen pigmentált, óvatosan kell felvinni a színeket, mert könnyen áteshetünk vele a ló túloldalára.
A formula kiváló, olcsóbb ecsetekkel is könnyen és egyenletesen felvihető, nem porol, könnyen mixelhetőek a színek és könnyű eloszlatni, beledolgozni a bőrbe. Az árnyalatok jól harmonizálnak egymással, igazán természetes hatást lehet vele elérni.

Nem komedogén, irritációt nem okozott nálam, napi használatra is alkalmas.

Egyetlen hiányossága a kollekciónak ez a limitált színvilág, 6 árnyalatból áll a szortiment és szerintem a szerencsésebbeknek kettő viselhető, de sokaknak csak egy.
Én mindeképpen ajánlanám, hogy nézzetek körül náluk és válasszátok ki a nektek megfelelő színt, mert egy életen át szeretni fogjátok majd ezt a pirosítót! :)

További KIKO tesztekért látogasdd meg ezt a linket!




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések

Facebook Like Box